Julerbjudande!

Just nu har vi  fina julerbjudande på Motorrad!

Prenumerera helår för 695 kronor, med två extra bonusnummer. Du får ett nummer hemskickad direkt som du kan lägga under granen om du planerar att ge bort tidningen som present.

Alternativ väljer du halvår 5 nummer för 395 kronor och du får ett nummer extra som du kan lägga under granen om du planerar att ge bort tidningen som present.

Du kan också ladda ner vårt presentkort genom att klicka här, praktiskt, exempelvis om du vill ge bort en prenumeration och vill posta kortet till mottagaren.

Klicka här för att komma till beställning av julklappserbjudandet.
(Klicka i ”Annan betalare” om du väljer att ge bort tidningen till någon annan i julklapp).


Att prenumerera är det bästa sättet att garantera att du får varje nummer av Motorrad. Dessutom snyggt inplastad ett par dagar innan den kommer ut i handeln. Som prenumerant har du också tillgång till hela vårt digitala arkiv, det vill säga samtliga specialnummer och gamla nummer. Du kan läsa dem på läsplatta eller i dator. Sist men inte minst – det är klart billigare jämfört med att köpa tidningen i butik.


Ordinarie prenumeration: två nummer prova på för 99 kr, halvår för 395 kr eller helår för 695 kr. Du kan också ge bort tidningen som present. Klicka här för registrera ordinarie prenumeration!


Du kan också betala genom att Swisha beloppet: 695, 395, eller 99 kronor till nummer 123 543 28 85.

Ange vilken tidning det gäller i meddelandefältet, exempelvis ”Helår Motorrad”, samt namn och adress. Om allt inte får plats kontaktar vi dig så att beställningen blir rätt.

Med hjälp av Autokort betalar du bara 75 kr varje gång tidningen skickas ut.


Autokort: är ett populärt sätt att köpa tidningen billigare. Betalningen sker med kreditkort så att ett mindre belopp (75 kr) dras varje gång tidningen skickas ut.
Klicka här, för att komma till registrering av Autokort. Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att ringa kundtjänst på 08-799 63 47