MOTORRAD - EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING NU I SVERIGE
  ANNONSÖRER 
Klicka på bild för större
Ducati | Publicerad: 28 Mar | Gerry Nordström
K3Desmocenter öppnar i Haninge!

Den kända Porsche-butiken och verkstaden K3 i Haninge utanför Stockholm nu även kommer att börjar sälja och serva Ducati motorcyklar. Personalen som även jobbat med Ducati tidigare finns redan på plats och man räknar med att kunna öppna till säsongstarten den 6 april, lagom innan det öppet hus som är planerat till den 13 april.

Den 4 april ordnar man dessutom en tjejkväll med Tina Thörner som föreläsare både för Ducati- och Poscheentusiaster. Länk till anmälan finns här!

– Vi har länget tittat på hur vi kan bredda verksamheten, berättar VD:n Anders Larsson, och när Adi kom med idén att börja sälja motorcyklar kändes det rätt direkt. Vi vet att många av våra Porsche-kunder också är intresserade av motorcyklar och vice versa.

Adi Ravid kommer dock att fortsätta på bilsidan och det blir Andrew Notman och Niklas Örtengren som får ansvara för försäljningen, respektive verkstad. Tobias Persson från Ducati Sverige var också på plats när MOTORRAD besökte Porsche Service Center Haninge.

– Fjorton hojar, inklusive fem demohojar är redan beställda, berättar Andrew, vi kommer exempelvis att ha en Panigale S som demo för seriösa kunder. Riktigt unikt!

För mer info, kontakta Andi Notman:

K3 Desmo Center
Vendelsövägen 55
134 44 HANDEN

Tel: 08-745 08 07
E-post: info@k3desmocenter.se
Hemsida (under uppbyggnad); www.k3desmocenter.seArtiklar & Recensioner
God Jul och Gott Nyt

Vi på Motorrad vill passa på och önska alla e ...

Motorrad digitalt!

Du kan läsa Motorrad också på iPad och andra ...

NewsFeed på Facebook

För de många hängivna Facebook-användarna har ...