MOTORRAD - EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING NU I SVERIGE
  ANNONSÖRER 
Klicka på bild för större
Nyheter | Publicerad: 15 Mar | Johan Ahlberg

Belgiska Moteo blir majoritetsägare i Duells

Duells är en av Skandinaviens främsta distributörer av delar och utrustning till bland annat MC, cykel, snöskoter och båtar. Nu ingår Duells ingår ett strategiskt partnerskap med det belgiska bolaget Moteo, vilket innebär att Moteo blir ny majoritetsägare i företaget. 

 Duells VD och nuvarande majoritetsägare, Björn Johansson, fortsätter både som VD och delägare och säkerställer på så sätt kontinuiteten i företaget.

Moteo är ett familjeägt bolag med en historia som sträcker sig tillbaka till 30-talet och är en stor europeisk aktör inom distribution av både eftermarknadsprodukter och fordon i mc-branschen. Moteo har sedan tidigare dotterbolag i mer än tio länder, i Europa samt i Sydafrika.

- Med denna affär etablerar vi oss på bästa möjliga sätt i Skandinavien. Duells är ett mycket välskött bolag med en oerhört stark ställning på på den skandinaviska marknaden, säger Cedric De Dycker, Business Unit Manager hos Moteo.

För Duells innebär detta en internationell ägare som kommer att tillföra kunskap och resurser för att utveckla verksamheten ytterligare, med målet att växa i både omsättning och lönsamhet.

- Med Moteos långa erfarenhet av rollen som distributör i tvåhjulsbranschen på den europiska marknaden har de stor kompetens och kunskap att tillföra i den fortsatta utvecklingen av Duells, säger Björn Johansson, VD på Duells.

 Artiklar & Recensioner
Rachid Rachid

''Racereporterns SM-drömmar'' Äntligen är det ...

Motorrad anställer n

Motorrad tar nästa steg i utvecklingen mot en ...

Nürburgring förarkur

Den klassiska racerbanan Nürburgring med sina ...

Sporthoj.com åter ti

Från och med idag så är sporthoj.com tillbaka ...

Beställ Stora Motorc

Beställ 2016 års utgåva av Sveriges riktigt t ...

Nya R1 - helt galet

Helt galet bra – det är vårt spontana intryck ...

Video: Full fart hos

På årets mc-mässa kördes slutspurten i årets ...

Motorrad digitalt!

Du kan läsa Motorrad också på iPad och andra ...

NewsFeed på Facebook

För de många hängivna Facebook-användarna har ...