MOTORRAD - EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING NU I SVERIGE
  ANNONSÖRER 
Klicka på bild för större
? N?sta bild
Motorcykelracing | Publicerad: 28 Dec | Johan Ahlberg

Legendarisk bandag på Paul Ricard

John McGuinness, Randy Mamola, Pol Espargaro, Keith Flint och Michael Schumacher, samlades vid Paul Ricard-banan nära Marseille i södra Frankrike i fredags för att mingla och köra motorcykel tillsammans. Här kan du läsa mer och se några bilder från eventet.

Under det unika eventet sammanfördes F1-legenden Michael Schumacher och ett antal tvåhjuls-talanger: Isle of Man-kungen John McGuinness, Randy Mamola (talangfull GP-förare och expertkommentator), Pol Espargaro (silvermedaljören i Moto2) och enduranceföraren Keith Flint.

-Att få köra tillsammans med Michael kändes väldigt bra. Vad han uppnått på fyra hjul gör honom till Gudfadern av motorsport. Jag hade inte förväntat mig att han skulle vara annat, men han är snabb! Du kan se hans entusiasm för motorcyklar och det var ett sant nöje att tillbringa dagen med honom, kommenterade en surrande McGuinness, som har 19 stycken TT-segrar på sitt samvete.

Komplimangen returnerades av den sjufaldige F1-världsmästare, Michael Schumacher: "Jag känner mig så stolt över att få tillfället att köra tillsammans med dessa killar som jag verkligen beundrar. Jag kan inte förklara hur kul det var att köra på banan tillsammans med artister som John, Randy, Keith och se på Pol Espargaro med sin enorma talang. "

Keith Flint som har lång erfarenhet av motorcykelracing kommenterade dagen så här: "Det känns verkligen helt rätt att använda ordet" legend "för att beskriva sällskapet jag hade, både från fyra och två hjul. När jag drog ut ur depån fick jag mentalt nypa mig själv då jag följde i spåren efter Randy Mamola, Michael Schumacher och en sann gladiator i John McGuinness. Den där Espargaro-ungen är inte så pjåkig på att köra heller..."

 Artiklar & Recensioner
Rachid Rachid

''Racereporterns SM-drömmar'' Äntligen är det ...

Motorrad anställer n

Motorrad tar nästa steg i utvecklingen mot en ...

Nürburgring förarkur

Den klassiska racerbanan Nürburgring med sina ...

Sporthoj.com åter ti

Från och med idag så är sporthoj.com tillbaka ...

Beställ Stora Motorc

Beställ 2016 års utgåva av Sveriges riktigt t ...

Nya R1 - helt galet

Helt galet bra – det är vårt spontana intryck ...

Video: Full fart hos

På årets mc-mässa kördes slutspurten i årets ...

Motorrad digitalt!

Du kan läsa Motorrad också på iPad och andra ...

NewsFeed på Facebook

För de många hängivna Facebook-användarna har ...