MOTORRAD - EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING NU I SVERIGE
  ANNONSÖRER 
Klicka på bild för större
Nyheter | Publicerad: 24 Feb | Johan Ahlberg

Märkesförsäkring för Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi

Svedea Motorförsäkring, har tillsammans med Harley-Davidson Sweden och SPG Imports tagit fram en unik märkesförsäkring för H-D-ägare samt för fem italienska varumärken: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi. Försäkringen är en helförsäkring som uppges erbjuda tydliga fördelar och en mycket konkurrenskraftig premie.

Svedea har i samarbete med Harley-Davidson Sweden tagit fram en ny märkesförsäkring för H-D. Målsättningen har varit att skapa marknadens mest attraktiva försäkring för det ledande mc-varumärket.

– Vi är mycket nöjda över att Harley-Davidson valt att samarbeta med Svedea. Vi har samma syn på vad som är en bra försäkring och vad den ska innehålla. H-D ägare satsar stora pengar på sina motorcyklar och ska naturligtvis ha en försäkring därefter, säger Olle Molin, operativ chef på Svedea Motorförsäkring.

Den nya märkesförsäkringen innhåller flera fördelar för H-D ägaren, med bland annat nyvärdesersättning upp till 24 månader för förste ägaren, stilleståndsersättning och maskinförsäkring upp till 6 år eller 6000 mil. Premiesättningen tar endast hänsyn till motorcykelns ålder, inte förarens. Självriskerna är också låga, inte minst är stöldsjälvrisken endast 2000 kr, den lägsta på marknaden.

- Vi har tittat mycket noga på HD-ägaren och hur skademönstret ser ut. Med den kunskapen har vi kunnat konstruera en tariff som ger mycket fördelaktiga försäkringspremier för de flesta H-D ägare. Den stöldbild som ligger till grund för dagens höga självrisker är inte längre aktuell vilket naturligtvis ska komma försäkringstagarna till godo, säger Olle Molin.

– Svedea har visat stort intresse för våra kunders behov och det har varit lätt att komma framåt i diskussionerna om villkor och premiesättning. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra försäkringsprodukt, säger, Richard Nordén, marknadschef Harley-Davidson Sweden.

Den nya märkesförsäkringen kan tecknas genom auktoriserade Harley-Davidson återförsäljare.

ÄVEN FÖR: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi.

I år lanseras även nya märkesförsäkringar för SPG Imports fem italienska varumärken: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi.

– Svedea övertygade genom ett stort engagemang och en vilja att hitta lösningar som passar våra märken och mc-ägarnas behov. Vi är glada att kunna erbjuda riktigt bra försäkringsprodukter till våra kunder, säger Fredrik Högberg, Brand Manager på SPG.

De nya märkesförsäkringarna kan tecknas genom auktoriserade SPG återförsäljare.Artiklar & Recensioner
Rachid Rachid

''Racereporterns SM-drömmar'' Äntligen är det ...

Motorrad anställer n

Motorrad tar nästa steg i utvecklingen mot en ...

Nürburgring förarkur

Den klassiska racerbanan Nürburgring med sina ...

Sporthoj.com åter ti

Från och med idag så är sporthoj.com tillbaka ...

Beställ Stora Motorc

Beställ 2016 års utgåva av Sveriges riktigt t ...

Nya R1 - helt galet

Helt galet bra – det är vårt spontana intryck ...

Video: Full fart hos

På årets mc-mässa kördes slutspurten i årets ...

Motorrad digitalt!

Du kan läsa Motorrad också på iPad och andra ...

NewsFeed på Facebook

För de många hängivna Facebook-användarna har ...