MOTORRAD - EUROPAS STÖRSTA MOTORCYKELTIDNING NU I SVERIGE
  ANNONSÖRER 
Klicka på bild för större
Nyheter | Publicerad: 24 Feb | Johan Ahlberg

Märkesförsäkring för Harley-Davidson, Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi

Svedea Motorförsäkring, har tillsammans med Harley-Davidson Sweden och SPG Imports tagit fram en unik märkesförsäkring för H-D-ägare samt för fem italienska varumärken: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi. Försäkringen är en helförsäkring som uppges erbjuda tydliga fördelar och en mycket konkurrenskraftig premie.

Svedea har i samarbete med Harley-Davidson Sweden tagit fram en ny märkesförsäkring för H-D. Målsättningen har varit att skapa marknadens mest attraktiva försäkring för det ledande mc-varumärket.

– Vi är mycket nöjda över att Harley-Davidson valt att samarbeta med Svedea. Vi har samma syn på vad som är en bra försäkring och vad den ska innehålla. H-D ägare satsar stora pengar på sina motorcyklar och ska naturligtvis ha en försäkring därefter, säger Olle Molin, operativ chef på Svedea Motorförsäkring.

Den nya märkesförsäkringen innhåller flera fördelar för H-D ägaren, med bland annat nyvärdesersättning upp till 24 månader för förste ägaren, stilleståndsersättning och maskinförsäkring upp till 6 år eller 6000 mil. Premiesättningen tar endast hänsyn till motorcykelns ålder, inte förarens. Självriskerna är också låga, inte minst är stöldsjälvrisken endast 2000 kr, den lägsta på marknaden.

- Vi har tittat mycket noga på HD-ägaren och hur skademönstret ser ut. Med den kunskapen har vi kunnat konstruera en tariff som ger mycket fördelaktiga försäkringspremier för de flesta H-D ägare. Den stöldbild som ligger till grund för dagens höga självrisker är inte längre aktuell vilket naturligtvis ska komma försäkringstagarna till godo, säger Olle Molin.

– Svedea har visat stort intresse för våra kunders behov och det har varit lätt att komma framåt i diskussionerna om villkor och premiesättning. Vi ser fram emot att kunna erbjuda våra kunder en riktigt bra försäkringsprodukt, säger, Richard Nordén, marknadschef Harley-Davidson Sweden.

Den nya märkesförsäkringen kan tecknas genom auktoriserade Harley-Davidson återförsäljare.

ÄVEN FÖR: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi.

I år lanseras även nya märkesförsäkringar för SPG Imports fem italienska varumärken: Piaggio, Vespa, Gilera, Aprilia och Moto Guzzi.

– Svedea övertygade genom ett stort engagemang och en vilja att hitta lösningar som passar våra märken och mc-ägarnas behov. Vi är glada att kunna erbjuda riktigt bra försäkringsprodukter till våra kunder, säger Fredrik Högberg, Brand Manager på SPG.

De nya märkesförsäkringarna kan tecknas genom auktoriserade SPG återförsäljare.Artiklar & Recensioner
Motorrad anställer n

Motorrad tar nästa steg i utvecklingen mot en ...

Nürburgring förarkur

Den klassiska racerbanan Nürburgring med sina ...

Rachid Rachid

''Racereporterns SM-drömmar'' Äntligen är det ...

Sporthoj.com åter ti

Från och med idag så är sporthoj.com tillbaka ...

Beställ Stora Motorc

Beställ 2016 års utgåva av Sveriges riktigt t ...

Nya R1 - helt galet

Helt galet bra – det är vårt spontana intryck ...

Video: Full fart hos

På årets mc-mässa kördes slutspurten i årets ...

Motorrad digitalt!

Du kan läsa Motorrad också på iPad och andra ...

NewsFeed på Facebook

För de många hängivna Facebook-användarna har ...